Portfolio

Frans is veelzijdig: of u nu houdt van jazzy, melancholische of zomerse muziek, Frans heeft het in zijn repertoire. U kunt Frans dan ook voor diverse optreden in verschillende genres boeken.

GRONINGSTALIG

Natuurlijk zingt Frans in z’n eigen streektaal de liedjes van zijn cd “Alles in G” en de daarna uitgebrachte singles. Denk hierbij aan de regiohit “Woar aans” of het jazzy nummer “Dievendaaiern”. Maar ook het vrolijke “Zummer” of het melancholische “Hier op ’t Wad” zijn perfecte nummers voor een Groninger avond. Het Groningstalig repertoire is aan het uitbreiden:

Woar aans – Dieverdaaiern – Winter – Hier op ’t Wad – Leutje Laiverd – Het olle Hoes – Tied om wieder te goan – Zummer – D’r op oet – De toen van Grunn’ – Zo mot ’t wezen – Geluk in ’t leven  – In d’schare van d’Olle Witte – Voldoan in ’t leven


 

DUITS – ENGELS – REVUE – RAT PACK – EVERGREENS
Frans kan u een avondvullend programma brengen waarbij Groningstalig word afgewisseld met Engelstalig, Nederlandstalig of Duitstalig. U kunt hier zelf een keuze in maken òf u laat u verrassen met de veelzijdigheid van ons repertoire. Uiteraard passen we ons programma aan uw wensen en activiteit aan.
 
We kunnen u een volledig concert bieden maar ook een half uurtje of een uurtje hoort tot de mogelijkheden. We kunnen met thema’s (revue, Duitsland, Gouwe Ouwe, ….) werken maar ook op taal, tempo of sfeer. Alles is mogelijk.
 
Rat Pack
Frans zingt ook muziek van het Rat Pack. Dit was de bijnaam voor een groep artiesten in de jaren vijftig en zestig. Hieronder vielen onder andere Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr, en Joey Bishop. Het Rat Pack trad vaak op in Las Vegas en was er deels verantwoordelijk voor dat deze stad een populaire bestemming werd voor allerlei shows en groots entertainment. Frans brengt u graag terug naar deze tijd.
 
Revue en Cabaret
Muziek uit de revue en het cabaret is vaak sfeervol, grappig of juist serieus en brengt herinneringen van vroeger naar boven. In Nederland kennen we vooral de Snip & Snap Revue en de groots opgezette revue’s van André van Duin. Bij het cabaret was het niet non-stop grappen en grollen maar werden ook serieuze nummers gebracht door grootheden als Wim Sonneveld en Toon Hermans. Tijdens ons programma brengt ook Frans deze muziek en haalt daarmee de sfeer van de gemoedelijke en bloeiende theaterwereld van vroeger terug naar onze tijd.
 
Duitstalig
Onze oosterburen hebben de eigen muziekcultuur hoog in het vaandel staan. Duitsland is een groot land en heeft dan ook veel beroemde artiesten voortgebracht. Denk bijvoorbeeld aan Roy Black, Bernd Cluver, Heino en Udo Jürgens. Kwaliteitsmuziek uit Duitsland ….. veel gevraagd en graag gezongen, zowel in Nederland als in Duitsland zelf. Desgewenst nemen we u mee in de Duitse muzikale sferen.
 
Evergreens
Een evergreen is een lied dat door de jaren heen zijn populariteit behoudt. Evergreen betekent “altijd groen” en sloeg vroeger op eeuwig groene bomen. Bij ons wordt het dus gebruikt voor de favoriete muziek van en voor velen. Engelbert Humperdinck, Tom Jones, Simon & Garfunkel …. het is een kleine greep uit de vele prachtige evergreens die de wereld rijk is. Frans heeft er een aardig aantal op z’n repertoire staan: 18 yellow roses, Delilah, Blue Spanish eyes, Quando, Wonderful tonight, You’ll never walk alone en natuurlijk Green Green Grass of Home.
 
Ach weet u ….. wat u ook kiest, Frans bezorgt u een onvergetelijke muzikale avond die aansluit bij uw wensen en voorkeuren. U kunt een avondvullende middag of avond krijgen met diverse muzieksferen maar ook met thema’s zoals op deze pagina aangegeven.
 
Bel of e-mail ons gerust met uw vragen en verzoeken. We zullen u een passend aanbod maken.
 
Voor ons staat één ding voorop:
U laten genieten van Frans en zijn muziek.