2015-CD “Hé moi”

Eind 2015 is de nieuwe cd “Hé moi” uitgekomen. Deze cd bevat 10 liedjes die zijn geleend van Neil Diamond en grotendeels voorzien van nieuwe thema’s en teksten. Op veler verzoek is ook het nummer “Be” opgenomen. Dit Engelstalig haast klassieke nummer mocht niet ontbreken op de cd.

Het bleek dat er ontzettend veel liefhebbers zijn van de muziek van Neil Diamond. Neil Diamond is één van die artiesten die iedereen kent maar je hoort er nooit iemand over. Hij heeft in zijn lange carriëre ontzettend veel fantastische nummers gemaakt die gemakkelijk en lekker in het gehoor liggen. Het werd tijd om deze man eens te eren met een Groningstalige cd èn om eens een aantal van zijn geweldige nummers in het Gronings te gaan gebruiken als basis voor iets moois.

Door de release van “Woar aans” kwamen wij op het idee om eens wat meer te doen met zijn muziek. Nu, vier jaar later, komt de cd dan eindelijk uit met ….. “Laidjes laind van Neil Diamond”. Het is een cd geworden waar we erg trots op zijn. Vele nummers werden voorzien van nieuwe teksten en zijn in onze studio opgenomen. Een deel ervan is afgevallen omdat we ze niet goed genoeg vonden om op de cd te mogen verschijnen. Het beste van dit alles is nu op de cd “Hé moi” verschenen en ja …. uiteraard mocht “Woar aans” niet ontbreken. Hier begon ons Groningstalig avontuur in 2011 tenslotte mee.

Wilt u alvast wat stukjes horen? – klik dan hier om naar de muziekpagina te gaan.

De cd is te koop via diverse kanalen. Kijk hiervoor in onze webwinkel.