2013-single “Nou Tabee”

HEILIGERLEE – 8 juni 2013
Je wilt weg ….. Je wilt de wijde wereld verkennen …… je hebt ’t thuis wel gezien …… je wilt je leven verrijken met andere culturen en nieuwe dingen? – Nou Tabee is het nieuwe nummer van Frans Oosterwijk zoals u hem nog nooit gehoord heeft.
 
Met rugzak en gitaar de wijde wereld in ….. wie droomt daar nooit eens van. Frans maakt uw dromen waar op deze nieuwe cd-single. Hiermee laat Frans weer een iets andere kant van zijn muzikale kunnen zien. De één zegt dat het richting operette gaat, de andere denkt klassiek. Maar eigenlijk is het gewoon een mooi nummer (” ’t is ’n ploatje.”) met daarin wat mijmeringen over het reizen naar andere gebieden, andere gedachten en andere werelden waar je even je zorgen kunt vergeten en meezweeft op de klanken van “Nou Tabee”.
 
Het nummer is te beluisteren op onze pagina “Muziek” en te downloaden via de pagina “Winkel”, klikt u daarna op “Legal Download” en u kunt de single voor slechts 50 cent aanschaffen. Een e-mail sturen voor de originele cd mèt hoes is natuurlijk ook mogelijk.
 
Veel luisterplezier ……….