Home

Leuk dat je even langs surft.

Frans O., in het dagelijks leven Frans Oosterwijk en is afkomstig uit Heiligerlee, onder andere bekend van “De slag bij Heiligerlee”, het klokkengieterijmuseum en natuurgebied “De Hoogte”. Frans heeft een uitgebreid repertoire aan muziek. Op de repertoirepagina is hierover meer te lezen.

Wist je dat Frans O. in Duitsland heeft opgetreden op menig groot concert en de opening van de nieuwe BMW 5-serie heeft voorzien van zijn klanken? In zijn biografie staat nog veel meer informatie over Frans. Naast deze biografie kun je op de muziekpagina zien welke nummers Frans zelf heeft uitgebracht. Daarnaast zingt hij nog vele nummers van o.a. Elvis Presley, Tom Jones, Frank Sinatra en Engelbert Humperdinck maar desgewenst ook Nederlandstalige en Duitstalige muziek.

Frans is beschikbaar voor optredens in grote en kleine zalen voor allerlei doeleinden: bruiloften, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, festivals, eigenlijk overal waar je maar muziek kunt maken. Op deze site kun je Frans O. een beetje beter leren kennen, naar z’n muziek luisteren en contact met hem zoeken.

Op de videopagina kun je al z’n videoclips bekijken. Deze clips kun je uiteraard ook terugvinden op YouTube. Via de pagina “sociale media” kun je ook op YouTube komen maar ook op de andere sociale mediapagina’s van Frans zoals Hyves, Twitter, LinkedIn en Facebook.

Via de webwinkel is het mogelijk om de single te bestellen of via de website “legaldownload” het nummer als mp3-bestand aan te schaffen.

Hopelijk tot ziens bij één van zijn optredens.